Simon Levelt

Gent

<br

SIMON LEVELT

Gent

Kleine Vismarkt 5 Bel: +32 (0)9-2342059
B-9000 Gent Fax: +32 (0)9-2342060

Al 6 generaties lang wordt het ambacht van koffiebrander en theehandelaar van vader op zoon en dochter overgedragen.

Simon Lévelt streeft ernaar het gehele proces van inkopen, melangeren, keuren, produceren en verpakken in eigen beheer te houden. Want alleen dan kunnen we garant staan voor een kwaliteitsproduct.

In onze keurkamer wordt dagelijks de kwaliteit van het koffie- en theeassortiment gecontroleerd. Daarnaast bedenken, testen en keuren onze keurmeesters nieuwe smaken en melanges. Alleen de lekkerste en meest bijzondere koffie en thee wordt onder de naam Simon Lévelt verkocht.

Simon Lévelt heeft meer dan 40 Koffie & Thee speciaalzaken in Nederland en België. Daar kun je kiezen uit ons zeer uitgebreide en steeds wisselende assortiment. De koffie wordt voor jou versgemalen in de winkel. Helemaal afgestemd op de zetmethode en apparatuur. En voor elke smaak en elk moment van de dag heeft Simon Lévelt een passende thee. Afkomstig uit alle windstreken.

Simon Lévelt staat voor eerlijke handel, biologische teelt en sociale projecten. Wist je dat we niet alleen koffie en thee laten verbouwen maar soms ook scholen?

Kom ‘ns langs bij een van onze winkels. Alleen al komen ruiken is leuk!

Uw bedrijf ook in Google?

Als u geïnteresseerd bent kunt u contact op nemen met ons.