Sanisale.com

Amstelveen

SANISALE.COM

web: http://www.sanisale.com/vestiging-amstelveen
tel: 020-7519970

 

Amstelveen – Op industrieterrein Bovenkerk is de sanitair & tegeloutlet Sanisale.com geopend. De prijsbreker levert  hagelnieuwe A-merken op sanitairgebied (van baden, douches, toiletten, tegels tot aan keukens) tegen zeer sterk gereduceerde prijzen. ,,We bieden gemiddeld zo’n 30 tot 50 procent korting,” zegt franchisenemer Michael Grootjans.

Na bijna tien jaar in de sanitairhandel besloot Michael om samen met zijn broer Patrick voor zichzelf te beginnen. Het duo heeft er bijzonder veel zin in  en door grote inkoopvoordelen en een enorm netwerk in de branche (sanisale.com wil eind dit jaar 20 winkels in Nederland hebben geopend) kunnen zij absolute bodemprijzen bieden voor de fraaiste sanitair-materialen.

,,We leveren alle stijlen en alle producten, van strak en modern, tot warm en stijlvol. Van led-douches, bubbelbaden, exclusieve kranen tot aan  marmer. Ook hebben we tegels in alle vormen, maten en stijlen,” zegt Michael. ,,En al onze producten zijn hagelnieuw. Daarbij kunnen we alles thuisbezorgen en is ook professionele montage mogelijk. Maar ook de doe-het-zelver is hier prima uit.”

Een sanitair-outlet dus, maar dan zonder tweedehands ‘meuk’ en met de service van een ware specialist. Het lijkt een schot in de  roos van de twee energieke ondernemers, die trots zijn  op hun Amstelveense locatie. Wie de showroom aan de Weverij 2 (achter Kwantum en Trendhopper in Amstelveen Zuid/Bovenkerk) binnenloopt en een vaak chaotische outlet-uitstraling verwacht, komt dan ook bedrogen uit. De 600m2 grote showroom oogt bijzonder stijlvol en ruimtelijk. De ene na de andere fraaie opstelling, allen voorzien opvallend scherpe prijskaartjes, valt in het oog.

,,Klanten kunnen in alle rust rondlopen en krijgen altijd een kop koffie. We zijn van alle markten thuis op sanitairgebied. We staan voor iedereen klaar,” aldus Michael tot slot.

 

Uw bedrijf ook in Google?

Als u geïnteresseerd bent kunt u contact op nemen met ons.