G-STAR RAW STORE AMSTERDAM

Amsterdam

G-STAR RAW PC HOOFDSTRAAT

web: www.g-star.com

 

G-Star RAW Denim

 

Sinds de oprichting in 1989 is de filosofie van G-Star altijd ‘Just the Product’ geweest. Deze doelbewuste benadering heeft geleid tot veel innovatieve toepassingen van denim zoals het principe van ‘luxe denim voor op straat’, waarbij hoogstaand vakmanschap wordt toegepast op streetwear; de positionering van ruwe, onbehandelde denim als draagbaar en begerenswaardig materiaal; en de ontwikkeling van een 3D denimsilhouet door de toepassing van architectonische en driedimensionale denim design.
De inherente schoonheid van denim wordt bevorderd door wassingen en behandelingen waarmee de unieke eigenschappen en kwaliteiten van de stof worden benadrukt. De geavanceerde mogelijkheden voor wassingen van tegenwoordig vormen een levensverhaal op zich: van ruwe, ongewassen denim en geverfd diep indigo tot extreem gebleekt. Met behandelingen worden slijtageplekken in verschillende gradaties aangebracht zodat opvallende kledingstukken met textuur en een geschiedenis worden gecreëerd.
Hoewel G-Star altijd een denimbedrijf zal blijven, worden aanvullende texturen en stijlen toegevoegd om denim ‘vorm te geven’ en op een vernieuwende manier te presenteren. De Correct Line combineert de rauwe kanten en streetwear-invloeden van het basisaanbod aan denim met geavanceerde maatkleding waarbij de nadruk ligt op verhoudingen, vakmanschap en details. Het resultaat is een garderobe voor elke gelegenheid met modieuze ontwerpen en luxueuze materialen.
G-Star begrijpt ook dat het gebruik van conventioneel katoen moet worden beperkt met het oog op het milieu. De RAW Sustainable collectie gebruikt biologisch katoen – waarbij minder kunstmest en pesticiden worden gebruikt – als basis voor allerlei nieuwe producten die een bijdrage leveren aan een duurzamere toekomst zonder dat dit ten koste gaat van kwaliteit, comfort of ontwerp.

Uw bedrijf ook in Google?

Als u geïnteresseerd bent kunt u contact op nemen met ons.