De werkwijze van Go-360

Google Street View Trusted

Wat is Google Street View Trusted?

Iedereen is inmiddels wel bekend met Google Maps en Google Streetview. Maar wist je dat je tegenwoordig ook bij bedrijven binnen kunt kijken? De techniek komt overeen met de ‘gewone’ Google Streetview voor op straat, maar dan dus binnen!

Go-360 is officieel door Google gecertificeerd om deze 360 graden techniek toe te passen. We hebben inmiddels honderden bedrijven voorzien.

De Google Street View Trusted is dus een bijzondere en zeer effectieve marketingtechniek. Je biedt potentiële klanten op voorhand al de mogelijkheid om jouw bedrijf van letterlijk van binnen te bekijken.

Wat doet u ter voorbereiding?

Om uw virtuele tour te kunnen verbinden met Google dient u eenmalig gratis uw bedrijf te registeren via Google Mijn Bedrijf. Hiernaast ziet u een kort filmpje hoe u dat kunt doen. Uiteraard helpen wij u hier graag mee.

Waarom Google Street View Trusted?

Online draait alles om vertrouwen wekken. Wanneer u uw potentiële klanten de mogelijkheid biedt om alvast een virtueel kijkje te nemen, dan heeft u al een streepje voor op de concurrentie.

Het is dus een extra mogelijkheid om op te vallen en om je klant te verleiden voor uw bedrijf te kiezen. U heeft namelijk al laten zien wat men kan verwachten. U bent volledig transparant en dat straalt vertrouwen uit.

Maar er zijn nog meer voordelen.

Ook Google waardeert het als u veel informatie over uw bedrijf geeft. Google zal dit waarderen met een hogere ranking in de zoekresultaten. Oftewel, Google Street View Trusted is goed voor SEO (Search Engine Optimation).

U kunt de 360 graden beelden van uw bedrijf naast Google Maps, ook op uw website plaatsen.

Uw bedrijf ook in Google Maps Street View Trusted?

Neem contact op!